Velkommen i klinikken!

 

En tryg og omsorgsfuld familietandlæge

I over 55 år har der været drevet tandlægeklinik på vores adresse i Hedehusene.

I dag hedder klinikken RenTand, og vores dygtige og omsorgsfulde tandlæge Mohamad har de seneste 13 år været med til at gøre klinikken kendt i lokalområdet som en tryg, samvittighedsfuld og kvalificeret familietandlæge.

Vi har en god relation til vores mange faste patienter, og vi går op i at lære vores patienter og deres tænder godt at kende, så vi kan give den bedst mulige individuelle behandling og rådgivning.

Vi gør hvad vi kan for at imødekomme vores patienter og gøre behandlingen til en tryg og rar oplevelse.

 

Vores team

Vores team består af tandlægerne Mohamad og Filiz samt vores søde og dygtige klinikassistent Camilla, som blev udlært hos os i 2014. Fra juli 2019 kan du også møde vores nye klinikassistent Rukiyye, som har 8 års erfaring fra flere klinikker.

Mohamad og Camilla har været på klinikken i mange år og har en god relation til vores mange faste patienter. Mohamad er en meget kompetent og rutineret tandlæge, som kan udføre de mest komplicerede behandlinger.

Vores nye dygtige tandlæge Filiz startede hos os i foråret 2019. Filiz har mange års erfaring som tandlæge, og er kendt som en erfaren og omsorgsfuld tandlæge. Vi håber, I vil tage godt imod hende, når I møder hende på klinikken.

Byd også varmt velkommen til vores nye tandplejer Tina. Tina kan du bl.a. møde, når du skal have lavet et almindeligt eftersyn, en tandrensning eller ved behandling for parodontose.

 

Er du vores nye patient?

Er det dit første besøg i klinikken, sætter vi ekstra god tid af til dig. Vi tilbyder altid at lave et økonomisk overslag på den behandling, du har brug for.

 

Det er nemt at skifte tandlæge

Når du møder til din første tid hos os, skal du blot give os tilladelse til at indhente din journal hos din tidligere tandlæge. Så ordner vi papirarbejdet.

 

Tandlægeskræk? Vi tager os tid til dig

Mange mennesker lider af tandlægeskræk. Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du ikke er tryg ved at gå til tandlægen. Fortæl os, hvordan du har det – så sætter vi god tid af til dig og taler dit behandlingsforløb grundigt igennem.

Der findes forskellige muligheder for smertedækning. Afstressende øvelser eller beroligende medicin kan også være en løsning. Kontakt os, så vi kan tale os frem til et forløb, der passer godt til dig.


Opdateret d. af