Velkommen i klinikken!

 

En tryg og omsorgsfuld familietandlæge

I over 55 år har der været drevet tandlægeklinik på vores adresse i Hedehusene.

I dag hedder klinikken RenTand, og vores dygtige og omsorgsfulde tandlæge Mohamad har de seneste 12 år været med til at gøre klinikken kendt i lokalområdet som en tryg, samvittighedsfuld og kvalificeret familietandlæge.

Vi har en god relation til vores mange faste patienter, og vi går op i at lære vores patienter og deres tænder godt at kende, så vi kan give den bedst mulige individuelle behandling og rådgivning.

Vi gør hvad vi kan for at imødekomme vores patienter og gøre behandlingen til en tryg og rar oplevelse.

 

Vores team

Vores team består af tandlægerne Mohamad og Jason, vores klinikassistenter Camilla og Freia samt vores klinikassistentelev Celina. Mohamad og Camilla har været på klinikken i mange år, og kender alle vores faste patienter godt. Mohamad er en meget kompetent og rutineret tandlæge, som kan udføre komplicerede behandlinger.

Jason er vores dygtige, professionelle og rare tandlæge, som begyndte på klinikken i 2017.

Camilla, Freia og Celina – Vores søde og uundværlige klinikassistenter – tager godt imod dig og assisterer tandlægerne på klinikken. Camilla blev udlært på klinikken i 2014, og har været hos os lige siden. Freia, der p.t. er på barsel, har bred erfaring fra tandlæger i København og passer klinikken med fagligt overblik. Celina assisterer tandlægerne med smil og overskud, og varetager klinikken sammen med Camilla.

 

Er du vores nye patient?

Er det dit første besøg i klinikken, sætter vi ekstra god tid af til dig. Vi tilbyder altid at lave et økonomisk overslag på den behandling, du har brug for.

 

Det er nemt at skifte tandlæge

Du skal blot give os tilladelse til at indhente din journal hos din tidligere tandlæge, så ordner vi papirarbejdet.

 

Tandlægeskræk? Vi tager os tid til dig

Mange mennesker lider af tandlægeskræk. Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du ikke er tryg ved at gå til tandlægen. Fortæl os, hvordan du har det – så sætter vi god tid af til dig og taler dit behandlingsforløb grundigt igennem.

Der findes forskellige muligheder for smertedækning. Afstressende øvelser eller beroligende medicin kan også være en løsning. Kontakt os, så vi kan tale os frem til et forløb, der passer godt til dig.


Opdateret d. af

Adresse

Hovedgaden 405, 2640 Hedehusene

Åbningstider

Man 08.30 – 16.00
Tir 10.00 – 18.00
Ons 08.30 – 16.00
Tor 08.30 – 16.00
Fre 08.30 – 14.00
Lør 10.00 - 16.00
Søn lukket

Telefon

+45 4656 0946

Email

klinikken@rentand.dk

© RenTand | Hovedgaden 405 | DK-2640 Hedehusene | Tlf.: 46 56 09 46 | klinikken@rentand.dk