Ring 46 56 09 46 eller send en besked

   

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Fødselsdato (ddmmåå)

  Telefon

   

  Nuværende tandlæge

  Jeg er indforstået med, at RenTand indhenter min journal?

  JaNej

   

  Eventuelle bemærkninger


  Ny Patient

  Det er nemt og gratis at skifte tandlæge. Når du besøger os, skal vi blot bruge din underskrift som accept på, at vi må indhente din journal fra din tidligere tandlæge. Så tager vi os af resten.

   

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal skifte tandlæge?

  Du skal først og fremmest have tillid til din tandlæge. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og i gode hænder. Vores team består af to rutinerede tandlæger og en dygtig klinikassistent, og du kan derfor være sikker på altid at møde de samme mennesker i klinikken.

  Rentand er en familietandlæge med mange faste patienter, som værdsætter den rare og imødekommende atmosfære på klinikken. Vi har indrettet klinikken i lyse, behagelige omgivelser, og vores udstyr og materialer er naturligvis af bedste kvalitet.

   

  Priser

  Der kan være stor forskel på priserne på de behandlinger, der ikke er fastsat af sygesikringen. Vær opmærksom på, at der kan være mange penge at spare på den samme type behandling hos forskellige tandlæger. Vi har valgt at have faste, konkurrencedygtige priser på mange af vores behandlinger. Læs mere om vores priser her.

   

  Flytning

  Vil du skifte tandlæge i forbindelse med flytning, kan vi sørge vi for at indkalde dig, når det er tid til det regelmæssige eftersyn af dine tænder. Vi indhenter også din journal fra den tidligere tandlæge.

  Er du fast patient hos os, skal du huske at give os besked, hvis du flytter. Så vi har dine kontaktinformationer, når vi skal indkalde dig til det regelmæssige eftersyn.

  Opdateret d. af